Dzvanya apa kuti uratidze mabhena ako pane ino peji uye ungobhadhara chete kubudirira

Associations Kuputsa Kufamba Nhau Nyika | Dunhu tsika nemagariro Hawaii Interviews nhau vanhu ushanyi Kufamba Wire Nhau Trending USA WTN

Don McLean itsva American Pie yakaunzwa pa World Tourism Network: Uri kukokwa!

Don McLean ndiye murume ari kumashure kweAmerican Pie, rwiyo rwezvizvarwa zveAmerica uye vanhu vanoda America vanokoshesa.

Murume ari kumashure kweAmerican Pie achapindura mibvunzo na World Tourism Network Nhengo uye eTurboNews Vaverengi neChina, Ndira 20, uye munokokwa!

Don McLean akakokwa na World Tourism Network kuunza American Pie uye nezvimwe zvakawanda kune nyika yekufamba uye yekushanya.

WTN nhengo dzichakwanisa kuve chikamu cheQ&A yakarongwa pa zoom by eTurboNews. Don McLean achataurawo nezve chirongwa chake chiri kuuya cha2022 chinomuendesa kumaguta mazhinji muUnited States, Canada, Europe, neAustralia.

Nhengo dze World Tourism Networkk wana pekutangira kubvunza mibvunzo paQ&A inotambirwa na eTurboNews on China, Ndira 20.

Don McLean mubairo weGrammy mubairo, munyori weSongwriter Hall of Fame, akagamuchira mubairo weBBC Lifetime Achievement Award, uye akarova "American Pie" anogara muLibhurari yeCongress National Recording Registry uye akatumidzwa rwiyo rushanu rwepamusoro mu5th Century. neRekodha Indasitiri yeAmerica (RIAA).

Mumwe chizvarwa chekuNew York, Don McLean ndomumwe wevanyori venziyo vanoremekedzwa uye vanoremekedzwa munhoroondo yeAmerica. Mushure mekubhadhara mubairo wekirabhu yeNew York mukupera kwema'60s, akaenderera mberi nekuhwina zvibodzwa zvakaita se "Vincent (Starry, Starry Night)," "Castles in the Air" nezvimwe zvakawanda. Rondedzero yake yenziyo yakanyorwa naMadonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Weird Al" Yankovic, nevamwe vasingaverengeki.

Muna 2015, manyoro aMcLean akanyorwa nemaoko emazwi ekuti “American Pie” akatengeswa naChristies, achitengesa nemari inodarika madhora miriyoni imwe chete. 1.2 yakakudza Don nenyeredzi paLas Vegas Walkway of Stars uye rwiyo rwake "Uye I Love You So" raive dingindira remuchato waPrince Harry naMegan Markle.

Don akatora kondirakiti nyowani yekurekodha neTime-Life muna 2020, waakaburitsa bhuku remarekodhi pamwe nealbum nyowani. 'Ndichiri Playin' Favorites. 2021 yakaunza Don's "American Pie" maficha muAvengers '. Black Widow uye iyo itsva Tom Hanks bhaisikopo Finch. Don akagamuchira nyeredzi paHollywood Walk of Fame, akapemberera kusvitsa makore makumi mashanu e "American Pie," akarekodha shanduro yerwiyo neboka recappella Home Free, bhuku revana rakanyorwa, nezvimwe zvakawanda!

Uye kana iwe uchifunga kuti zvinhu zviri kudzikira, hazvina kudaro kuna Don McLean!

When?

 China, January 20, 2022

  • 08.00 ndiri Hawaii
  • 09.00 am Alaska
  • 10.00 am BC | PST
  • 11.00 am MST
  • 12.00 pm CST | Mexico DF |
  • 1.00 pm EST | Jamaica | Peru | Ecuador | Korombiya
  • 2.00 pm Puerto Rico |
  • 3.00 pm Argentina | Bhuraziri
  • 05.00 pm Cabo Verde
  • 06.00 pm UK | Ireland | Portugal | Ghana | Siyera Riyoni
  • 07.00 pm Nigeria | Germany | Italy | Tunisiya
  • 08.00 pm South Africa | Egypt | Girisi | Jorodhani | Izirayeri
  • 09.00 pm Kenya | Turkey |
  • 10.00 pm UAE | Secheres
  • 11.30 pm India
  • 11.45 pm Nepal

Chishanu, January 21, 2022

  • 12.00 am Bangladesh
  • 1.00 am Thailand | Jakarta
  • 2.00 am China | Singapore | Bali
  • 03.00 am Japan | Korea
  • 04.00 am Guam
  • 05.00 am Sydney
  • 07.00 ndiri New Zealand

Nhau Dzakabatana

Nezvomunyori

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz akaramba achishanda muindasitiri yekufambisa uye yekushanya kubva achiri mudiki kuGerman (1977).
Iye akatanga eTurboNews muna 1999 sebhuku rekutanga repamhepo pamhepo yepasirese yekushanya indasitiri yekushanya.

Leave a Comment

Govera ku...